Fuat Çapa’dan öğrencilerinin mücadelesine övgü

Gazişehir maçını değerlendiren Çapa, öğrencilerinin mücadelesini överken şehre bir kez daha Eskişehirspor’a destek olması için çağrıda bulundu.

Fuat Çapa’dan öğrencilerinin mücadelesine övgü
23 Eylül 2018 Pazar 19:20

Gazişehir ile golsüz berabere kalan Eskişehirspor’da Teknik direktör Fuat Çapa maç sonu değerlendirmelerinde şu ifadelere yer verdi; “Mücadeleden gayet memnunuz. Karşımızdaki takım sonuçta sezon başında şampiyonluk hedefi ile kurulan bir kadroya sahipti.. Ama biz devre arasına kadar ne kadar puan toplayacağız buna bakacağız. Transfer yasağını kaldırdık. Bu süreçte tabi ki yapmamız gereken işler var. Şuanda oynayan oyuncu kardeşlerimizin 3-4 tanesini ön plana çıkarırsak sezon sonuna kadar 5-6 oyuncumuzda bunu başarabilirsek, hem Eskişehir, hem de Türkiye futboluna ciddi katkı sunmuş olacağız.

Oyun anlamında bazı sıkıntılar yaşıyoruz ama ilerleyen süreçte bunları çözeceğimizi düşünüyorum. Oyun içinde çok pozisyon vermedik. Çok da pozisyona girmedik.. Ama şuan galip gelmiş kadar mutluyum, çünkü futbolcularımızın istek ve arzuları oldukça üst seviyedeydi.

Eskişehirspor taraftarını bir kez daha kutluyorum.   Hakeme tepkileri gayet medeni çerçeveler içerisindeydi. Eskişehir, Türk Futbolunda olması gereken bir kulüp. Bunu bir kez daha gördük. Eskişehirspor’un yok olamaması adına artık herkesin sorumluluk alması gerekiyor. Ben bir kez daha bu çağrıyı yapıyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.