Vur-kır-parçala...

Sezonun ikinci yarısının ilk maçında Giresunspor’u konuk edecek olan Kırmızı Şimşekler sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Vur-kır-parçala...
20 Ocak 2019 Pazar 12:28

Devre arasında bir yandan sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını tamamlayan, diğer taraftan ise yeni bir yönetim ile yola devam etme kararı alan Eskişehirspor, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor. Sezonun ilk yarısında deplasmanda rakibi Giresunspor'a 3-1 mağlup olan Kırmızı Şimşekler hem rövanşı almak, hem de ligde kendisini üst sıralara taşımak için hanesine 3 puan yazdırmak zorunda. Eskişehirspor’da Boluspor maçında girdiği hava topu mücadelesinde yüzüne aldığı darbe nedeniyle ameliyat olan Alperen Kocabaş’ın dışında eksik bulunmuyor. Saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Onur Öztoprak yönetecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.