TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYON YETKİLİLERİ YEREL BASINLA BULUŞTU

Avrupa’nın En İyi Basketbol Ligleri arasında gösterilen Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 3. Haftasında bugün Eskişehir Basket Anadolu Efes’i konuk ediyor. Basketbol severlerin heyecanla beklediği karşılaşma öncesi TBF yetkilileri ile Eskişehir Basket yöneticileri ve Eskişehir yerel mecraları, düzenlenen yemekte bir araya geldi

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYON YETKİLİLERİ YEREL BASINLA BULUŞTU
23 Ekim 2017 Pazartesi 16:23

Potanın Şimşekleri Eskişehir Basket; Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 3. Haftasında Anadolu Efes ile karşılaşıyor. Bu akşam oynanacak maç öncesi TBF yöneticileri ile Eskişehir Basket yöneticileri ve Eskişehir yerel gazetecileri düzenlenen öğle yemeğinde görüş alışverişinde bulundu.

Eskişehir Basket Spor Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu ev sahipliğinde düzenlenen buluşmaya Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak, Eskişehir Basket Spor Kulübü Genel Menajeri Derya Yannıer, Eskişehir Basket Spor Kulübü Takım Menajeri Özgün Önver ve Eskişehir yerel gazete yöneticileri katıldı. Düzenlenen toplantıda Türk basketbolunun gelişimi ve ilerlemesi için neler yapılması gerektiği ile basketbolun bilinirliğinin, izlenirliğinin artırılması hususunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.  Bu amaç doğrultusunda yerel medyanın gücü ve öneminin altının çizildiği toplantıda, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun basketboldaki sürdürülebilir başarı için yerel mecralar ile işbirliğinin artarak sürdürme isteği vurgulandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.