CHP'li vekil istifa etti

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etti.

CHP'li vekil istifa etti
23 Ekim 2017 Pazartesi 16:35

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Merkez'de yaptığı görüşmenin ardından  partisinden istifa etti.Ankara kulislerini sabah satalerinden itibaren Çıray'ın partisinden isitfa edip Meral Akşener'in kuracağı partiye geçeceğini konuşuyordu. İstifa edeceği iddiaları konuşulmaya başlayınca Çıray'ın telefonunun da kapalı olması dikkatlerden kaçmadı. Çıray öğlenden sonra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşmenin ardından Çıray CHP'den istifa etti.

Meral Akşener de, CHP İzmir milletvekili Aytun Çıray'ın kurulacak partiye katılacağı iddialarla ilişkin, "Kendisine soracaksınız. Ben o konularda bir şey söyleyemem. Ne AK Parti’den, ne CHP’den ne de MHP’den parantez içerisinde ’transfer’ yapıp da bir grup kurma hedefimiz yok. Bizimle yürümek isteyen her siyasi görüşten arkadaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.