TRANSFER TAHTASINI AÇILACAK MI?

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal kulübün resmi sitesinden yazılı bir açıklama yaptı.

TRANSFER TAHTASINI AÇILACAK MI?
22 Ocak 2019 Salı 16:51

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal kulübün resmi sitesinden yazılı bir açıklama yaptı.

Köksal ateşten gömlek giydiklerini söyleyerek, “Anadolu’nun yıkılmaz kalesi endüstriyel futbolla yok olan değerlere sahip çıkan taraftarıyla şehriyle tüm dinamikleriyle geçmişten geleceğe şanlı tarihiyle birçok ilke birçok sevince ortak olduğumuz sevdamız Eskişehirspor’umuz son yıllarda zor ve meşakkatli bir süreçten geçmektedir. Yanlış kararlar, yanlış yönetimler ve sizlerinde malumunuz hatalı uygulamalarla sevdamız bugün olması gerektiği yerde değil. Bizlerde zorlu bir süreçten geçtiğimiz bugünlerde yeni yönetim olarak ateşten gömlek giydiğimizin farkındayız. Aldığımız bu kutsal görevin nedenli büyük olduğunun farkındayız. Bir şehrin umutlarının, öğrenci kardeşlerimizin cebinde ki simit parasını kulübümüze destek için verdiğinin farkındayız, 7’den 70’e bir şehrin nasıl kenetlendiğini ve bizlerden gelecek haberler ne denli mutlu olacaklarının farkındayız” dedi.

Öncelikli hedeflerinin transfer tahtasını açmak olduğunu belirten Köksal, “Dedik ya sorumluluğumuz ve üzerimizde ki mesuliyetin farkındayız. Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir ve birlikte çalışmak başarıdır. Bizler başlangıcı yaptık. Son maçtaki birlik beraberliği, seçimlerdeki olumlu ve senelerce beklenen özlenen tabloyu yakaladık. Şimdi bir arada ve safları sıklaştırarak ilerleme zamanıdır. Öncelikli hedefimiz ilk işimiz en kısa sürede transfer tahtasını açmak olacaktır. Bunun için gece gündüz demeden var gücümüz ile çalıştığımızı bildirmek isteriz.  Elbet bugünleri de atlatacağız, fakat bugünlerde sessiz kalmak tüm camiaya ihanet olur. Şehir bu sinerjiyi yakalamışken, lütfen kimsenin bu havayı bozmasına izin vermeyelim. Valisi, belediye başkanı, Milletvekili  ve adayları … Sanayicisi, esnafı  ve cefakar taraftarı şuan ki ilerleme safhası transfer tahtasının açılmasıyla yerini çok çalışmaya bırakacaktır. Bunun içinde projelerimiz hazır her şeyi zamanla açıklayacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir - 5 yıl önce
Bu adam eskisehirspor yonteminde ne yapabilir. Kerameti kendinden menkul. Vurdu kirdiyla tehditle sendikacilik oynayan bir adam.Kendine hayri yokki kulube olsun.
Avatar
Melih Özen Eskişehir - 5 yıl önce
Helal olsun Kardeşim Allah yardımcınız olsun.