GAFFAR OKKAN HENTBOL TURNUVASI İLE ANILIYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Hentbol Federasyonu’nun birlikte düzenlediğiŞehit Ali Gaffar Okkan Hentbol Turnuvası büyük heyecanla başladı.

GAFFAR OKKAN HENTBOL TURNUVASI İLE ANILIYOR
22 Ocak 2019 Salı 17:03

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Hentbol Federasyonu’nun birlikte düzenlediğiŞehit Ali Gaffar Okkan Hentbol Turnuvası büyük heyecanla başladı. Ankara, Eskişehir ve Hatay kentlerinden 200 sporcunun katıldığı Hentbol Turnuvası’nda ilk maç Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Ankara Ted Koleji Spor arasında yapıldı. Şehit Ali Gaffar Okkan ansına düzenlenen Hentbol Turnuvası ilk düdük ile başladı. Odunpazarı Belediyesi Mehmet Terzi Spor salonunda 4 kulübün katıldığı 12 takımdan 200 sporcunun mücadele edeceği turnuva 25 Ocak Cuma günü sona erecek. Turnuvanın açılış seremonisinde tüm takımlara başarılar dileyen Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Neşet Arduç, “Büyükşehir Belediyesi olarak Şehit Gaffar Okkan’ı böyle bir turnuva ile anmanın gururunu yaşıyoruz. Sayın Gaffar Okkan ile Eskişehir’de görev yaptığı zaman tanışmıştık. O kadar güzel şeyler yaptı ki sadece Eskişehir değil, Türkiye’nin birçok ilinde sıra dışı içten samimiyeti ile insanların yanında olmuştur. Kendisini bu turnuva vesilesi ile biz kez daha saygı ve minnetle anıyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.