Topkaya: Bu kulüp sahipsiz kalmaz

Eskişehirspor başkan adaylarından Mustafa Topkaya bu kulüp sahipsiz kalmaz dedi ekledi: Bugün iki listenin yarışıyor olması ile aklımızdaki tüm tereddütler gitmiştir.

Topkaya: Bu kulüp sahipsiz kalmaz
18 Ocak 2019 Cuma 18:59

Son günlerde kulübün sahipsiz kalıp kalmayacağı ile ilgili çok konuşma yapıldığını belirten Topkaya, şöyle konuştu  “Biz bunu çok iyi biliyoruz ki Eskişehirspor’un bu şanlı taraftarı o kadar güçlü o kadar yürekli ki, Eskişehirspor’un sahipsiz kalmayacağı konusunda bizim hiçbir tereddüdümüz olmadı. Bu kulüp hiçbir zaman sahipsiz kalmayacak kayyuma devredilmeyecektir. Bugün bir liste daha olduğunu öğrendim. Bu listenin olmasına o kadar çok sevindim ki, demek ki bir başkan adayı adı geçtiğinde bu hedeflerin ve Eskişehirspor’un hiç sahipsiz kalmayacağı boşta kalmayacağı yönündeki aklımızdaki büyün tereddütler gitmiştir diye düşünüyorum. Bizim bu kötü süreçten kurtulmamızın çok basit yolları var. Öncelikle mali disiplin. Bu kulüp mali disiplinleri ile yönetildiğinde kendi gelirleri ile çok iyi yerlere gelecektir. Düşündüğüm ilk şey, hayal ettiğim kongre kavgasız kimsenin kimseyi suçlamadığı bir kongreydi.. Bugün burada kim kazanırsa kazansın Eskişehirspor kazanacaktır. Transfer tahtasının açılması için vergi ve SSK borcu yoktur yazıları isteneceği söylendi. Bir imza yetkilisi olması haklinde gerekli müracaatın yaparak bu sorunun aşacağı kanaatindeyiz. Pazar günü transfer tahtasının açılacağını ve transferlerin oynayacağı beyanında bulunmak doğru olmadığını düşünüyorum.  Sayın hocamız Fuat Çapa hiçbir sorumluluğu olmamasına rağmen imza toplama konusunda ciddi bir şekilde çalıştı. Geriye kalan imzaların transfer tahtasını açmaya yetmediğini söylemiştik. Kulübün gelir ve giderleri dengesi gereksiz harcamaların neler olduğu konusunda bir analiz ile bilimsel bir çalışma ile bundan sonraki süreçlerde kulübün nasıl yönetilmesi konusunda çalışmalarımız oldu.  Eskişehirspor’umuzun bu güçlü taraftarı olmasaydı. Diğer takımlar gibi olacaktı. Bizim en büyük avantajımız, güçlüyüz ve bir birimize kenetlendik. Hepimiz inanıyoruz ki biz bu süreçte kırgınlıkları da ortadan kaldırarak Eskişehirspor’u en kısa zamanda düze çıkaracağız.

 Topkaya’nın listesi:

Mustafa Topkaya

Cihan Ertürk

Ceyhun kuçbay

Özcan Özgür

Mesut Kükrer

Bülent Gürsoy

Mehmet Ali  Üresin

Adem  Özdemir

Cem Ergölen

Yücel yenilmez

Erdün Gündüz

Rıza soydaş

Suat Çetintaş

Özgür Marankoz

Kaan Can Alhan

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.