Kaan Ay: Kim seçilirse seçilsin destek olalım

Eskişehirspor kongresinde başkanlık için yarışan Kaan Ay, geçmiş dönemlere takılıp kalmanın bir anlamı olmadığını belirterek, “Kim seçilirse seçilsin destek olalım” dedi.

Kaan Ay: Kim seçilirse seçilsin destek olalım
18 Ocak 2019 Cuma 19:10

Kaan Ay seçim öncesi yaptığı konuşmada, “Bu takım nasıl bu hale geldi gibi konuşmaları artık geride bırakmak istiyorum. Tarihimizde hiç bu kadar kötü durumda herhalde kötü olmamıştık. Takımın gerçekten bugünkü durumu çok kötü. Ancak unutulmamalıdır ki bu kulübün içinde bulunmak gerekiyor. Kulübü bırakıp gitmekle olmuyor. Eskişehir’in dinamikleri ile Eskişehirspor’un bu yükü kalkar. Kulübün bulunduğu durum zaten belli. Bu ligde maalesef kaynaklar çok az. Bu kaynaklar az olmasından dolayı maalesef iş adamlarına, belediyelerimize ve siyasilerimize ihtiyacı var. Bu nedenle ben herkesten destek bekliyorum. Bu kulübe bir şey olursa ben inanıyorum ki tüm şehir olarak üzüleceğiz. Bu kulübe kim başkan olursa olsun, kim seçilirse seçilsin ona sahip çıkılmalıdır. Bu kulüp 15 kişinin üzerine bırakılması ile olmaz. Kim olursa olsun destek çıkalım. Transfer tahtası konusunda yönetici arkadaşlarım elinden gelen her şeyi yapacaktır. Bizde bu bilgi de var bu tecrübede var. Kulübümüze kim fayda sağlarsa ona hayırlı olsun” dedi.

Kaan Ay’ın Listesi:

Kaan Ay

Harun Adıgüzel

Ahmet Eryörük

Ali Uçar

Mehmet Şimşek

Yunusemre Küpeli

Hasan Hüseyin Köksal

Osman taş

Mustafa Polat

Serhat Tunç

Alperen Odabaşı

Nuh Kıyaklı

Ramazan Kızıltay

Mehmet Kahya

Selçuk Sivri

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.