ŞUTÖR ÖZELLİĞİYLE TAKIMA KATKI SAĞLAYACAK

Eskişehir Basket’in yeni transfer Billy Baron şutör özelliği ile Avrupa basketbolunda kendisine yer edinmiş bir isim. 26 yaşındaki isim sayılarıyla takımına fayda sağlayacak.

ŞUTÖR ÖZELLİĞİYLE TAKIMA KATKI SAĞLAYACAK
25 Temmuz 2017 Salı 14:56

Süper Lig’de iddialı bir kadro oluşturmaya devam eden Eskişehir Basket yabancı transferde Billy Baron’u kadrosuna katmıştı. 26 yaşındaki Amerikalı oyuncu şutör özelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz sezon İspanyol ekip UCAM Murcia ekibinde forma giyen Baron 13 sayı ortalamasıyla takımına katkı sağladı. Deneyimli oyuncu İspanyol ekibindeyken 14 kez Avrupa arenasında ter döktü.

Katkı sağlayacak

Avrupa arenasında şutör özelliğiyle kendisine yer edinen Billy Baron bu sezon Eskişehir Basket’i sayı anlamında sırtlamaya çalışacak. Kariyerinde daha önce Lietuvas Rytas ve Charleroi formaları giyen Baron 2015/2016 sezonunda Fransa takımıyla Eurocup’ta 20.7 sayı 3.6 ribaund 4.2 asist ortalamalarıyla dikkatleri üzerine çekmişti.  Amerikalı oyuncu ayrıca Sean Marshall ile birlikte iyi bir ikili olup rakiplerin korkulu rüyası olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.