SERGEN YALÇIN: ESKİŞEHİRSPOR’UN YERİ HER ZAMAN FARKLIDIR

Eskişehirspor'da, İbrahim Üzülmez ile herhangi bir anlaşmaya varılamaması üzerine rota Sergen Yalçın'a çevrildi. Esgundem26.com'a konuşan teknik direktör Sergen Yalçın, siyah kırmızılı yönetimle bir görüşme gerçekleştireceklerini belirtti. Yalçın, “Ben Eskişehirspor’da futbol oynadım. Taraftarını, kenti ve futbola olan tutkularını iyi biliyorum. Her şey son görüşmeden sonra belli olacak.”dedi.

SERGEN YALÇIN: ESKİŞEHİRSPOR’UN YERİ HER ZAMAN FARKLIDIR
25 Temmuz 2017 Salı 15:44


Eskişehirspor yönetimi Transfer yasağı sebebiyle oyuncu alamayan Eskişehirspor, bir yandan da Mustafa Denizli'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna iyi bir isim getirmek istiyor. Bu konuda uzun zamandır İbrahim Üzülmez ile görüşen Eskişehirspor yönetimi, anlaşmanın gerçekleşmemesi üzerine görüşmeleri sonlandırdı. Bugün açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu ise, İstanbul'a giderek yeni teknik direktör adayı ile görüşeceğini söylemişti. O ismin kim olduğu Eskişehirspor camiasında merak edilirken, Başkan Özeçoğlu ile Sergen Yalçın'ın İstanbul'da bir yemekte bir araya gelecekleri iddiaları ortaya atıldı. Başkan Özeçoğlu'nun İstanbul'a gideceğini söylemesi ise iddiaları güçlendirdi.

Teknik Direktör Sergen Yalçın esgundem26.com’a açıklamalarda bulundu. “Eskişehir camiasının yeri bende her zaman farklıdır. Bunu herkes bilir.” diyen Yalçın, bugün yapılacak görüşmenin ardından durumun netlik kazanacağını kaydetti. Yalçın, “Menajerimle bir görüşme gerçekleştirildi. Ama şuan için net bir şey yok. Bugün bir görüşme daha gerçekleştirecek. Ona göre son kararı vereceğiz. Ben Eskişehirspor’da futbol oynadım. Taraftarını, kenti ve futbola olan tutkularını iyi biliyorum. Her şey son görüşmeden sonra belli olacak.”dedi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.