SPOR ŞENLİĞİ DEVAM EDİYOR

İlk kez 2015 yılında Tataristan’ın Kazan şehrinde yapılan Green Fitness Spor Şenliği, Büyükşehir Belediyesi ve Tasigo Otel’in katkılarıyla Eskişehir’in dört bir yanında devam ediyor.

SPOR ŞENLİĞİ DEVAM EDİYOR
25 Eylül 2019 Çarşamba 14:53

İlk kez 2015 yılında Tataristan’ın Kazan şehrinde yapılan Green Fitness Spor Şenliği, Büyükşehir Belediyesi ve Tasigo Otel’in katkılarıyla Eskişehir’in dört bir yanında devam ediyor. Gün boyu kentin çeşitli parklarında bir araya gelen sporseverler uzman antrenörler eşliğinde yoga, fonksiyonel antrenman, pilates ve zumba yaparak spor yapma alışkanlığı kazanıyor.

Kardeş şehir Kazan işbirliği ile Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Green Fitness Spor Şenliği Kentpark, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, Kanlıkavak ve Dede Korkut Parkı’nda gerçekleştirilen spor etkinlikleri ile devam ediyor. Sabah 09.30’da Kentpark’ta yoga ile başlayan etkinlikler, 10.30’da Dede Korkut Parkı’nda fonksiyonel antrenman, 17.30’da Kanlıkavak’da pilates ve 18.30’da Sazova’da zumba ile gün boyu sürüyor.

Başta kadınlar olmak üzere tüm vatandaşların spor şenliğine ilgi gösterdiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 28 Eylül Cumartesi günü saat 13.00 itibariyle tüm Eskişehirlileri Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’na beklediklerini ifade ettiler. Spor Şenliği’nin kapanışının gerçekleştirileceği 28 Eylül’de gün boyunca çeşitli etkinlikler Eskişehirliler ile buluşacak. Ayrıca Green Fitness etkinliklerine katılan sporseverler, sosyal medyada etkinlik alanlarından #GreenFitnessEskişehir ya da #GFEskişehir hashtagleriyle paylaştıkları fotoğraflar ile kapanış günü olan 28 Eylül’de sürpriz hediyeler kazanacaklar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.