Sözleşmesi bitecek oyuncular ile ilgili görüşmeler sürüyor

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, sözleşmesi sezon sonu bitecek oyuncularla ilgili Eskişehir taraftarı arasında gündem olan konuya açıklık getirdi.

Sözleşmesi bitecek oyuncular ile ilgili görüşmeler sürüyor
05 Mart 2021 Cuma 12:02

Görüşmelerin sürdüğünü belirten Akgören, "Sözleşmesi bitecek oyuncuların bazıları ile yola devam etmek istiyoruz. Ancak henüz anlaşmaya varamadık. Görüşmelerimiz sürüyor. Ön görüşmeler yapıldı. Son olarak bir kaç gün içinde ben de görüşeceğim. 2-3 haftaya netleşeceğini umuyorum" dedi.
Sözleşmesi biten oyuncuların oynatılmaması konusunda Teknik Direktör Cengiz Seçsev ile görüşmediklerini kaydeden Akgören, "Hangi futbolcuyu oynatacağı hocamızın tasarrufu. Prensip gereği ben karışmam. Sözleşmesi biten oyuncuların kalıp kalmayacağı netleştikten sonra gereğini yaparız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.