ŞİMŞEKLER ZORLU VİRAJDA...

Eskişehirspor ligde kalma yolculuğunun en keskin virajlarından bir tanesinde yarın Bursaspor’a konuk olacak. Bu zorlu maç için hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı Şimşekler bugün saat 15.00’da Bursa’ya hareket ediyor.

ŞİMŞEKLER ZORLU VİRAJDA...
01 Şubat 2020 Cumartesi 10:53

Ligin ikinci yarısına genç kadrosu ile başlayan Eskişehirspor Mustafa özer yönetiminde çıktığı son 3 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Yarın saat 19.00’da Bursaspor ile karşılaşacak olan Kırmızı Şimşekler bu zorlu karşılaşmadan da puan ya da puanlar çıkarmayı amaçlıyor. Eskişehirspor’un ligde kalma mücadelesi göz önüne alındığında artık rakiplerin pek de bir önemi yok. Son iki haftada sergiledikleri kora kor mücadele ile ligde kalma konusunda bir hayli inançlı olduğunu gösteren “Bizim çocuklar” Bursa spor karşısında da zoru başararak kendilerini hedefe taşıyacak puan yada puanlara yenisi eklemeyi arzuluyor.

Özer’den terapi

Oldukça ağır bir atmosfer altında oynanması beklenen karşılaşmada genç futbolcularını maça motive etmek için ciddi uğraş veren Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer maç hazırlıkları boyunca futbolcuları ile tek tek ilgilenerek zorlu maçın önemi ile ilgili uyarılarda bulundu. Futbolcularından son iki maçta gösterdikleri mücadeleyi göstermelerini isteyen Özer, derbi maçlarının tarihte kalıcı izle bıraktığını belirterek futbolcularından tarih yazmalarını istedi.

Taraftar her zamanki yerinde

Bursaspor maçı öncesinde ulaşım sorunu yaşayan taraftarlar bu sorunu çözerek, Bursaspor karşılaşmasında yine tribündeki yerlerini alacaklar. Özellikle son iki haftada takımların sergiledikleri mücadeleden dolayı bir hayli memnun kalan taraftarlar takımlarının bu zorlu müsabakada da aynı performansı sergileyeceklerine duydukları inaç ile tribünde 90 dakika susmayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.