ÇOCUKLAR MASAL ŞATOSUNDA

Odunpazarı Belediyesi, halk merkezleri, gençlik merkezleri, kreşleri ve kütüphaneleri ile çocuklarla yakın temas halinde. Son olarak Halk Merkezlerinde atölye çalışmalarına katılan çocuklar Masal Şatosu’nda güzel zaman geçirdiler.

ÇOCUKLAR MASAL ŞATOSUNDA
01 Şubat 2020 Cumartesi 11:14

Odunpazarı Belediyesi, çocukların sömestırda zamanını verimli geçirmesi ve üzerlerindeki baskıyı azaltıp dinlenmeleri için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezlerinde atölye çalışmalarına katılan çocuk ve velileri Sazova’da bulunan Masal Şatosu’nu gezdi.  Masal Şatosu’na yaptıklarından geziden çok memnun olan çocuklar ve velileri, düzenlenen bu gezilerin çocukların sömestır döneminde çok faydalı olduğunu belirtti. Yetkililer de sömestır döneminde düzenledikleri bu gezilerin ileriki dönemlerde de devam edeceğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.