ŞİMDİ SIRA SİZDE ÇOCUKLAR

Eskişehirspor’un efsane kaptını ve eski Milli futbolcu İsmail Arca, Süper Lig’e çıkma hayallerini Playofflara bırakan Eskişehirsporlu futbolculara seslendi. Arca, “Bizler hem Türkiye Kupasını hem de Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı aldık. Şimdi sıra sizde çocuklar.” dedi.

ŞİMDİ SIRA SİZDE ÇOCUKLAR
16 Mayıs 2017 Salı 12:41

Kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor ile 2-2 berabere kalan Eskişehirspor, Malatya ve Sivas’ın gerisinde kalarak Süper lig’e çıkma umudunu Playofflara erteledi. Süper Lig’den bir sezon ayrı kalan siyah kırmızılılara en önemli destek takımın efsane kaptanlarından İsmail Arca’dan geldi.

Sosyal medya hesabından, ‘Finali oynayacak Eskişehirspor Takımı, Mustafa ve Denizli ve Yönetime’ başlıklı bir yazı paylaşan Arca, 1971 yılında ezeli rakip olan Bursaspor ile kupa maçı öncesi kamp anısını anlattı. Arca, “Genç takım İstanbul’da Türkiye Genç Takımlar Şampiyonu oldu. Rahmetli Abdullah Matay, Agop Mehmet Genç, takım kaptanı rahmetli Metin Parlaroğlu ve diğer futbolcular maç yemeğine otururken masamıza Türkiye Genç Takımlar Şampiyonluğu kupasını koydular. Takıma, ‘Biz aldık sıra sizde.’dediler. Biz de hem Türkiye Kupasını hem de Cumhurbaşkanlığı Kupasını aldık. Şimdi sıra sizde çocuklar.” ifadelerini paylaştı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.