Selka Hentbol Başkan Kurt’u ziyaret etti

Hentbol Süper Ligine çıkan Selka Erkekler Hentbol Takımı Başkanı Mert Kaya, başkan yardımcıları ve Sportif Direktör Osman Özoğul, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Selka Hentbol Başkan Kurt’u ziyaret etti
03 Haziran 2017 Cumartesi 12:23

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete Selka Erkekler Hentbol Takımı Başkanı Mert Kaya ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyarete şampiyonluk kupaları ile beraber gelen Selka Spor Başkanı Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Kurt’a Selka Spor’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, teşekkür plaketi verdi.

Şampiyonluk için Selka Erkekler Hentbol Takımını tebrik eden Başkan Kurt, Selka Erkekler Hentbol Takımını önümüzdeki sezon Avrupa Kupaları’nda görmek istediğini söyledi. Selka Erkekler Hentbol Takımı’nın Süper Lig'in açan ilk takım olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, “Umarım diğer Eskişehir takımlarının Süper Lig’te Selka Spor’a eşlik eder” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.