Kupa ve madalya alan sporculardan teşekkür ziyareti

Türkiye Oryantiring Federasyonu 2016-2017 ligi sonunda İnönü Belediyesi'nin logosunu formalarında taşıyan Oklubalıspor; 16 yaş kızlarda Türkiye ikincisi, 20 yaş erkeklerde ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Kupa ve madalya alan sporculardan teşekkür ziyareti
03 Haziran 2017 Cumartesi 12:56


Kupaları ve madalyaları ile beraber İnönü Belediyesi'ne gelen sporcular, antrenörleri İlyas Avcı ve kulüp yöneticileri ile birlikte Başkan Kadir Bozkurt'u ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundular. Başkan Bozkurt ise, bu başarıdan dolayı sporcu ve yöneticileri tebrik etti, devamını diledi.

Bu başarı ile beraber Oklubalıspor'dan toplamda 4 sporcu Milli Takım'a seçildi. Milli takımda ülkeyi ve İnönü'yü gururla temsil edecek sporculardan Elif Gökçe Avcı ve İbrahim Dilek, 7-15 Temmuz, tarihleri arasında Finlandiya'da gerçekleşecek Gençler Oryantiring Dünya Şampiyonasına, İsmail Alp Arslan ve Kadir Can Çakan da 28 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında Slovakya'da gerçekleşecek Yıldızlar Avrupa Şampiyonasına katılacak.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.