SON MAÇ LİDERİ BELİRLEYECEK

Potanın Şimşekleri sezonun son maçında bugün saat 15.00’de Sakarya BŞB’yi konuk edecek. AÜ 2 Eylül Spor Salonu’nda oynanacak maç ligi lider bitirecek takımı belirleyecek.

SON MAÇ LİDERİ BELİRLEYECEK
03 Haziran 2017 Cumartesi 13:26

Nesine.com Eskişehir Basket 2016-17 sezonunun son maçına çıkıyor. Federasyon Kupası’nda mutlu sona ulaşan Dev Adamlar, normal sezonu 2’nci sırada tamamlayıp adını Play-Off’lara yazdırmıştı. Play-Off çeyrek finalinde İstanbulspor Beylikdüzü’nü seride 3-0 geçen Siyah-Kırmızılı ekip, Final-Four’a yükselmişti. Burada oynadığı 5 maçın 3’ünü kazanan temsilcimiz, Sakarya BŞB ile birlikte Süper Lig’e yükselmeyi garantiledi.

Final-Four’da son maç olan 6’ncı maçlar Nesine.com Eskişehir Basket ve Sakarya BŞB için

önemi taşıyor. Her iki takım da Süper Lig’e yükselmeyi garantilese de bu maç ligi lider bitirecek takımı belirleyecek. Temsilcimiz, Sakarya ekibini 15 sayı farkla mağlup ederse ligi lider bitirip kupayı kaldıracak. Aksi takdirde plaket alacak. Bursaspor Durmazlar-Acıbadem Üniversitesi maçı ise prestijden öteye geçmeyecek.

Rotasyon zamanı

Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen Nesine.com Eskişehir Basket’in bugünkü Sakarya BŞB maçında rotasyona gitmesi bekleniyor. Amerikalı Koç Brad Greenberg, normal sezon, Play-Off ve Final-Four’larda daha az süre alan isimlere şans verecek. Astra Group Sakarya BŞB’nin de kadroda rotasyon yapması bekleniyor.

Mutlu yıllar

Nesine.com Eskişehir Basket’te Takım Menajeri Gürol Karamahmut (37) ve kaptan Özgün Önver’in (35) doğum günü kutlandı. Geçtiğimiz akşam Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda antrenman için toplanan ekip, önce pasta kesti. Şampiyonluk fotoğraflarının yer aldığı pastayı kesen Siyah-Kırmızılı basketbolcular oldukça mutluydu. Tüm ekip Gürol Karamahmut ve Özgün Önver’e yeni yaşında sağlık ve mutluluk diledi.

Taraftar cezalı

Son oynanan Nesine.com Eskişehir Basket-Bursaspor Durmazlar maçında yaşanan taraftar olayları nedeniyle bugün saat 15.00’de oynanacak Nesine.com Eskişehir Basket-Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyesi maçında Siyah-Kırmızılı taraftarlar olmayacak. Sakarya taraftarları da İl Güvenlik Kurulu’nun kararıyla maçta olmayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.