Şampiyon Selka Hentbol’dan Başkan Ataç’a teşekkür ziyareti

1. Lig şampiyonluğunu ilan ederek Süper Lig’e çıkmaya hak kazanan Selka Eskişehir Hentbol Spor Kulübü, şampiyonluk kupası ile birlikte Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.

Şampiyon Selka Hentbol’dan Başkan Ataç’a teşekkür ziyareti
02 Haziran 2017 Cuma 15:34


Hentbol 1. Liginde mücadele Selka Eskişehir Hentbol Spor Kulübü Başkanı Mert Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile Sportif Direktör Osman Özoğlu, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret ederek üzerinde “Selka 26 Ahmet” yazılı forma hediye etti.

Hentbolda şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını belirten Mert Kaya, amaçlarına ulaşacaklarına inandığını anlattı. Kaya, verdiği desteklerden ötürü Başkan Ataç’a teşekkür etti ve “Süper Lig’de oynayacağımız maçlarda Tepebaşı Belediye Başkanı Sayın Dt. Ahmet Ataç’ı da yanımızda görmek bizleri çok mutlu edecek. Kendisi desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemedi. Bundan sonrada yanımızda olacağını biliyoruz. Süper Lig’de oynayacağımız maçlarımıza da davet ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç ise, şampiyonluk başarısından dolayı Selka Eskişehir Hentbol Spor Kulübü’nü tebrik ederek, “Selka, Eskişehir’de gerçekten başarılı olan bir takım. 1 yıl gibi kısa bir sürede Süper Lig’e çıktılar. Bu yola çıktıklarında o kadar inançlıydılar ki o gün bile Selka’nın Süper Lig’e çıkacağına inanmıştım. Canı yürekten kutluyorum, Süper Lig kapısını açtılar. Eskişehir Basket de bu kervana katıldı. Pazar günü Eskişehirsporumuz da Süper Lig’e çıkacak. Hem basketbolda hem hentbolda hem de futbolda Eskişehir Süper Lig’de temsil edilecek. Tüm takımlarımızı kutluyorum. Kentimize ayrı bir güç katacaklar. Kentle beraber, 3 kulübümüzle beraber yürüyeceğiz. Daha büyük başarılara imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, şampiyonluk kupası ile çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.