Öğrencilerden örnek davranış

Eskişehir Kent Konseyi ve Eskişehir Anadolu Lisesi (EAL) öğrencileri işbirliği ile yaptırılan kedi evi, lisenin bahçesine yerleştirildi.

Öğrencilerden örnek davranış
02 Haziran 2017 Cuma 15:46

Konu ile ilgili açıklama yapan Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanı Ece Bilgin, EAL’de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan Mustafa Yetim’in önderliğinde öğrencilerin hayvanlar için çalışmalar yapmak üzere kendileri ile iletişime geçtiğini aktararak “Öğrencilerimiz sağduyulu davranarak sokak kedileri için kedi evi yapımında kullanılmak üzere aralarında topladıkları paraları bize ulaştırdılar. Hayvan Hakları Çalışma Grubu olarak biz de bu çalışmaya destek verdik. Ardından kedi evimiz için malzeme temin ettik. Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz de malzemelerimizi ücretsiz olarak kedi evine dönüştürdü. Canlarımız için bu çalışmaya destek olan herkese teşekkür ederiz.”dedi.

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy da bu çalışmaların tüm okullara örnek olması gerektiğini ifade ederek “Böylesine anlamlı ve duyarlı çalışmalar sergiledikleri için EAL idarecilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkürü borç biliriz. Kendilerine sokaklarda yaşayan canlarımız için yapacakları her çalışmada desteklerimiz devam edecektir.”şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.