POTANIN ŞİMŞEKLERİ'NDE TEK HEDEF GALİBİYET

Basketbol 1. Ligi Final Grubu’nun 5. maçında temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket Bursaspor Durmazlar ile mücadele edecek. İki takım bu sezon 4 kez mücadele etti ve bu maçların 2’sinde sevinen taraf Eskişehir Basket oldu.

POTANIN ŞİMŞEKLERİ'NDE TEK HEDEF GALİBİYET
28 Mayıs 2017 Pazar 17:36


Final Grubu’nun 4. maçında umulmadık bir yenilgiyle Acıbadem Üniversitesi’ne mağlup olan temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket, gruptaki 5. Maçta Bursaspor Durmazlar’ı konuk edecek. Potanın Şimşekleri'nin Süper Lig hedefleri devam ediyor. 5.Hafta karşılaşmalarında Sakarya evinde Acıbadem'i, Eskişehir Basket de evinde Bursaspor'u mağlup ettiği taktirde temsilcimiz Eskişehir Basket ve Sakarya BŞB, Basketbol Süper Ligi'ne yükselmeyi garantileyecek.

Dev Adamlar, Bursaspor Durmazlar ile bu güne kadar 1’i federasyon kupasında olmak üzere 4 kez mücadele etti ve bu maçların 2’sini Bursa ekibi alırken 2’snde ise sevinen taraf Eskişehir Basket oldu.

Eskişehir Basket, Bursa ekibi ile bu sezon ilk kez Federasyon Kupası grup maçlarında karşılaştı. Büyük bir heyecana sahne olan maçı son saniyelerde atılan basketle 77-75 Bursa ekibi kazandı. Ardından sezonun ilk yarısında 19 Kasım tarihinde Dev Adamlar bursa temsilcisini ağırladı. Taraftarının desteğini arkasına alan temsilcimiz Durmazlar’ı 77-66’lık skorla devirmeyi bildi.

Sezonun ikinci yarısında oynanan Bursaspor Durmazlar-Nesine.com Eskişehir Basket maçında ise saha avantajını elinde bulunduran Bursa ekibi sevinen taraf oldu. Taraftar faktörünün devreye girmesiyle Yeşil-Beyazlı ekip temsilcimizi 77-66 yendi. İki takım son olarak 17 Mayıs’ta Final-Four’da mücadele etti. Bursa’da oynanan karşılaşmada Potanın Şimşekleri müthiş bir performansla rakibini 74-81 yenmeyi başardı.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.