KARACAN’DAN ESKİŞEHİRSPOR’A ZİYARET

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Şanlı Eskişehirspor’umuza Giresunspor ile karşılaşacağı TFF 1.Lig Play-off maçı öncesi Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde ziyaret gerçekleştirdi.

KARACAN’DAN ESKİŞEHİRSPOR’A ZİYARET
29 Mayıs 2017 Pazartesi 10:13

21 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde MKYK üyesi seçilen Karacan, Pazartesi günü AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek MKYK toplantısından dolayı Eskişehirspor – Giresunspor playoff maçına katılamayacağını iletti.  

Karacan, “Burada olamasam da kalbim her zaman sizlerle, Şanlı Eskişehirspor’umuzun da kazanacağından eminim. Şehir olarak biz Süper Lig’e hazırız.” Şeklinde konuştu. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ise “Sayın Vekilimize her zaman yanımızda olduğu ve desteklerini esirgemediği için teşekkür ediyorum .” dedi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.