'ENGELSİZ AÖF' PROJESİ ÖDÜL GETİRDİ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerine daha iyi hizmet verebilmek için hayata geçirilen "engelsizaof.anadolu.edu.tr" web sitesi, Engelsiz Bilişim Ödüllerinde ödüle layık görüldü.

'ENGELSİZ AÖF' PROJESİ ÖDÜL GETİRDİ
29 Mayıs 2017 Pazartesi 10:17


Manisa Celal Bayar Üniversitesi’ nin sekretaryasını yürüttüğü, Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu tarafından, Maltepe Üniversitesi Ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Engelsiz Bilişim Ödülleri sahiplerini buldu. Kamu hizmet, özel sektör, belediye, medya, eğitim, web sayfası, sosyal sorumluluk ve öğrenci projesi dallarında verilen ödüllerde, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından hayata geçirilen “Engelsiz AÖF” çalışmasıyla "engelsizaof.anadolu.edu.tr" web sayfası ödüle layık görüldü. Ödülü Açıköğretim Fakültesi adına Merkez Büro Yöneticisi Öğr. Gör. Salih Gümüş aldı.

Aramızda engel yok sloganıyla yola çıkan Açıköğretim Fakültesi tarafından, engelli öğrencilerine daha iyi hizmet verebilmek için 'engelsizaof.anadolu.edu.tr' sitesi 2017 yılında hayata geçirildi. Web sitesi, öğrencilerin kayıt işlemlerinden başlayarak mezuniyet aşamasına kadar her türlü öğrencilik işlemlerinde destek olmak, AÖF bürolarına gitmeden sorunlarına teknolojinin desteği ile çözümler üretmek, duyurularını iletebilmek ve hafta içi her gün sesli, görüntülü ve yazılı öğrencilerine destek için canlı danışmanlık hizmetini veriyor. Ayrıca sınav dönemlerinde ve kayıt yenileme dönemlerinde de konu uzmanları ile canlı seminerler sunuluyor.

"Engelleri aşmak için çalışıyoruz"

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Güney yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 13 bin engelli öğrencilerimize daha iyi hizmet vermek ve eğitimde engelleri aşmak için tüm AÖF ekibi ile birlikte çalışıyoruz. Engelsiz eğitim ve erişebilirlik için engelli öğrencilerin istek ve görüşleri doğrultusunda onlarla ekip çalışılması yaparak sorunlara beraber çözümler üretiyoruz" dedi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.