POTANIN ŞİMŞEKLERİ İLK HAZIRLIK MAÇINI UŞAK SPORTİF İLE YAPACAK

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Eskişehir Basket yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Muratbey Uşak Sportif ile yapacak. Siyah Kırmızılı ekip Antalya’da bu maçta eksiklerini görecek.

POTANIN ŞİMŞEKLERİ İLK HAZIRLIK MAÇINI UŞAK SPORTİF İLE YAPACAK
10 Ağustos 2017 Perşembe 14:39

Yeni sezonda Süper Lig’de mücadele edecek olan Potanın Şimşekleri sezon hazırlıklarına 15 Ağustos’ta başlayacak. Eskişehir’de üç gün boyunca yeni Koç Josep Maria Berrocal önderliğinde çalışacak. Siyah Kırmızılı ekip bu süre zarfında kondisyon ve güç çalışması gerçekleştirecek. Eskişehir Basket 18 Ağustos’ta ise karayoluyla Antalya’ya giderek burada kampa girecek.

Maç 26 Ağustos’ta

Eskişehir Basket yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını Antalya’da gerçekleştirecek. Basketbol Süper Lig ekiplerinden Muratbey Uşak Sportif ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz burada eksiklerini görme fırsatını görecek. Bu karşılaşma 26 Ağustos’ta oynanacak. Eskişehir Basket bu hazırlık maçının ardından Eskişehir’e dönerek çalışmalarını Anadolu Üniversitesi’nde sürdürecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.