MÜLTECİLER VE SANAT TOPLULUĞU’NDAN ODUNPAZARI BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

‘Sanatın Göçü-Immigration of The Art’ adlı projesi Avrupa Birliği Bakanlığı Ulusal Ajans tarafından onaylanan ‘Mülteciler ve Sanat Topluluğu’ Odunpazarı Belediyesini ziyaret etti.

MÜLTECİLER VE SANAT TOPLULUĞU’NDAN ODUNPAZARI BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
10 Ağustos 2017 Perşembe 14:46

 

Mülteci kadın ve çocuklarla atölye çalışmalarının yapıldığı projede her ülkeden yedi kişi olmak üzere Türkiye, Ukrayna, İtalya, Yunanistan, Gürcistan ve Macaristan’dan gelen yaklaşık 45kişi görev aldı.

 

Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Mülteciler ve Sanat Topluluğu İletişim Koordinatörü Demet Demirtaş ile topluluk üyeleri katıldı.

 

Eskişehiri tanıtmak ve kültür gezisi düzenlemek istediklerini söyleyen Mülteciler ve Sanat Topluluğu İletişim Koordinatörü Demet Demirtaş, kendilerine destek veren Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti.

 

Demirtaş ve topluluk üyeleri Odunpazarı Belediyesi ile ilgili merak ettikleri konuları Odunpazarı Belediye Başkan Vekili Dilaver Atay’a sordu. Soruları tek tek cevaplayan Atay, Odunpazarı Belediyesi’nin Odunpazarı Tarihi Bölgenin tanıtımı için yapılacak çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını söyledi.


 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.