Potanın Şimşekleri Banvit’i devirdi

Potanın Şimşekleri yeni sezon hazırlıkları kapsamında dün Banvit ile deplasmanda hazırlık maçı yaptı. Dev Adamlar, güçlü rakibini 78-68 yenmeyi başardı

Potanın Şimşekleri Banvit’i devirdi
07 Eylül 2017 Perşembe 10:24

Siyah-Kırmızılı temsilcimiz zorlu karşılaşmaya Buğrahan Tuncer, Caner, Doğan Şenli, Josh Duncan ve Rowland ilk 5’i ile başladı. İlk periyoda tutuk başlayan Eskişehir Basket, boş atışları değerlendiremeyince ilk çeyreği 20-13 geride kapattı. Maçın ikinci periyodunda daha dengeli bir oyun vardı. Periyodun sonlarına önde giren Dev Adamlar, son saniyelerdeki basit hatalardan sonra ilk devreyi 39-35 geride kapattı.

Karşılaşmanın üçüncü periyodunda Siyah-Kırmızılı takım oyundaki üstünlüğü eline aldı. Gerek dış atışlarda gerekse pota altında etkili olan Eskişehir Basket, üçüncü periyodu 56-53 önde tamamladı. Karşılaşmanın son periyodunda oyundaki üstünlüğünü devam ettiren Eskişehir Basket, maçı 10 sayı farkla 78-68 kazanmayı bildi. Takımın Banvit karşısındaki performansı Koç Maria Berrocal’i mutlu etti.

 

Yabancıların performansı dikkat çekti

Eskişehir’de Jeff Ayres 18 sayı, 8 ribaundla oynarken, Josh Duncan 16 sayı 6 ribaund, EJ Rowland 15 sayı 4 asist, Sean Marshall 12 sayı 5 ribaundla oynadı.

 

Odum’dan 17 sayı

Banvit’te ise Jake Odum 17 sayı, 4 ribaund, 3 asistle oynarken, Adonis Thomas 10 sayı, Tony Taylor 10 sayı 3 ribaund ve Angelo Caloiaro 9 sayı 4 ribaund yaptı.

 

1. Periyot

Banvit-Eskişehir Basket: 20-13

2. Periyot

Banvit-Eskişehir Basket: 39-35

3. Periyot

Banvit-Eskişehir Basket: 53-56

4. Periyot

Banvit-Eskişehir Basket: 68-78

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.