PORSUK’TA CUMHURİYET KUPASI HEYECANI 

Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılı etkinlikleri kapsamında Porsuk Çayı’nda düzenleyeceği Cumhuriyet Kupası Dragon Yarışları’nda kayıtlar başladı.

PORSUK’TA CUMHURİYET KUPASI HEYECANI 
09 Ekim 2019 Çarşamba 15:03

Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılı etkinlikleri kapsamında Porsuk Çayı’nda düzenleyeceği Cumhuriyet Kupası Dragon Yarışları’nda kayıtlar başladı. 26 Ekim tarihinde Sarısungur Göleti’nde elemeleri, 27 Ekim Porsuk Çayı’nda ise finalleri gerçekleştirilecek Cumhuriyet Kupası’na 16 yaşından büyükler 11 kişilik takımlar halinde başvuru yapabiliyor. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel Cumhuriyet Kupası Dragon Yarışları bu yıl da Porsuk Çayı üzerinde gerçekleştirilecek. 16 yaşından büyük herkesin 11 kişilik takımlar halinde başvuru yapabildiği kupa heyecanı 26 Ekim Cumartesi günü Sarısungur Göleti’nde yapılacak eleme yarışları ile başlayacak ve finale kalan takımlar 27 Ekim’de Porsuk Çayı’nda Cumhuriyet Kupası için kürek çekecek. Başvuruların www.eskisehir.bel.tr adresindeki kayıt formunu doldurarak yapılabileceğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı yetkilileri, takımlarda 11 asil, 5 de yedek sporcu bulunabileceğini ifade ettiler. Her takımda en az 3 kadın sporcu bulunması gerektiğini ifade eden yetkililer, elemeler öncesi 19-20 Ekim tarihinde takımların antrenmanlara katılma zorunluluğu olduğunu ifade ettiler. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.