HAMAMYOLU’NA ENGELLİ ARACI ŞARJ İSTASYONU

Engelsiz Odunpazarı için çalışmalarına devam eden Odunpazarı Belediyesi, son olarak akülü araçlar için Hamamyolu Caddesi’ne Engelli Aracı Şarj İstasyonu kurdu. Kütüphanenin yanında bulunan Engelli Aracı Şarj İstasyonunda, aynı anda 3 araç şarj olabiliyor. 

HAMAMYOLU’NA ENGELLİ ARACI ŞARJ İSTASYONU
09 Ekim 2019 Çarşamba 15:15

Daha önce de engelli bireylerle ilgili çok sayıda çalışma yapan Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, engelli bireylerin şehir içinde özgürce hareket edebilmesi için şehrin en işlek caddelerinden biri olan Hamamyolu Caddesi’ne Engelli Aracı Şarj İstasyonu yerleştirdi. Açıkhava Kütüphanesinin yanında bulunan Engelli Aracı Şarj İstasyonunda, 3 araç aynı anda şarj olabiliyor. Otomatik çek bırak kablo sistemi ise bireylere büyük bir kolaylık sağlıyor. İstasyonda yer alan ekranlarda da Odunpazarı Belediyesi’nin tanıtımlarının bulunduğu videolar yayınlanıyor. 

Engelli bireylerin daha özgür yaşayabilmesi ve sosyalleşebilmesine katkıda bulunmak için böyle bir çalışmayı hayata geçirdiklerini belirten yetkililer, engelsiz şehir için gerekli çalışmaları yürütmeye devam edeceklerini söyledi. Engelli Aracı Şarj İstasyonunda araçlarını şarj eden vatandaşlar, kendilerine böyle bir imkân sunduğu için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.