ÖZÜR DİLEDİ VE GİTTİ...

Semih Şentürk, sosyal medya hesabından yaptığı, 'Özür dilerim' paylaşımının ardından takımdan ayrıldı.

ÖZÜR DİLEDİ VE GİTTİ...
05 Haziran 2017 Pazartesi 17:11

Eskişehirspor'un sezon başında transfer ettiği büyük umutlarla ancak isteği kadar takımda yer bulamayan 34 yaşındaki Semih Şentürk takıma veda etti.

Göztepe karşısında oynadığı Play Off Final karşılaşmasında 115'inci dakikada oyuna giren Şentürk, sadece bir kez topla buluştu. Maçın penaltılara kalmasıyla birlikte 4'üncü atış için topun başına geçen Şentürk, penaltıyı gole çeviremeyince Eskişehirspor finalden elendi.

Şentürk bugün de sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı. Şentürk şu ifadeleri kullandı: " Nasıl başlasam, nereden başlasam bilmiyorum. Oysa ki çok büyük hayaller ve umutlar ile Eskişehirspor'a gelmiştim. Çok da güzel karşılandım. Bu şehirde iyi kötü zamanlar yaşarken hep aklımda takıma nasıl faydalı olurum vardı, bu  takımı Süper Lig'e çıkartırız vardı. Maalesef olmadı. Çok ama çok üzgünüm. Başta Eskişehir halkından ve o büyük taraftar gruplarından çok özür diliyorum."dedi.
 

Etiketler; #semih şentürk
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.