YORULDUM, YIKILDIM NE SÖYLEYEYİM

Eskişehirspor Kulüp Başkan Halil Ünal büyük üzüntü sonrasında ilk kez konuştu.

YORULDUM, YIKILDIM NE SÖYLEYEYİM
05 Haziran 2017 Pazartesi 17:28

 
 Yokluk içinde mucizeye imza atarak takımı finale kadar taşımayı başaran Halil Ünal, “Yoruldum, yıkıldım. Kime ne söyleyeyim? Herkesin takımıydı belki de ama benim evladımdı. Bir insanım. Yapabileceklerim var, yapamayacaklarım var. Arkama dönüp baktığım zaman tek bir saniyem yoktur ki Eskişehirspor'a harcamadığım. Şimdi oturup ne yapabiliriz diye düşünmek gerekiyor elbette. Yarın bir toplantı yapacağız. Bu toplantıdan sonra basın toplantısı düzenleyeceğim. En baştan beri söylediğim bir söz var. Bu kentin en azından Eskişehirspor için şu bu demeden birleşmesi olmaz ise olmaz. Çok yokluk çektik, çok sıkıntı yaşadık. Finalde kahreden bir şekilde Süper Lig’e çıkamadık. Üzüntü, duygularımı anlatmak için çok çaresiz bir kelime olarak kalır” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esesli - 7 yıl önce
büyük başkan senin emegin cok bu takıma gitmezsen seviniriz biz eskişehirliler her zaman takımla beraberiz yensede yenilsede