O GÜN BEN OLSAYDIM BUGÜN BU BORÇ OLMAZDI

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ESTV' de yayınlanan 90+3 programının konuğu oldu. Demirbakan “Ben 4-5 yıl önce olmuş olsaydım, bugün Eskişehirspor’un 200 milyon borcu olmazdı” diye konuştu.

O GÜN BEN OLSAYDIM BUGÜN BU BORÇ OLMAZDI
11 Aralık 2019 Çarşamba 12:02

Daha öncede böylesi kriz ve kaos ortamlarını çok yaşadığını belirten Demirbakan,

“Futbolcularda ciddi bir kondisyon problemi vardı. Futbolculara siz bu kondisyon ile değil futbol pinpon bile oynayamazsınız dedim. Bu problemi çözmeye odaklandık. İlk kez kaos veya kriz yönetmiyorum. İlk geldiğim günden beri söylüyorum. Nisan ayında ligde kalırız. Futbolcularıma da teşekkür ederim. Sürekli gelişim sağladılar. Bugünden sonra ileri gideriz, asla geriye sarmayız diye düşünüyorum” dedi.

5 oyuncu ile yönetim görüşecek
Beş futbolcunun alacaklarından dolayı TFF’ye başvuru yaptıklarını belirten Demirbakan, “Bu formayı giymek herkese kısmet olmaz. Mücadele eden, isteyen ve hak eden o formayı giyer. Benim bildiğim beş oyuncu TFF’ye alacaklarını alamadıkları için başvurmuş. Doğal haklarıdır. Geleceklerini de düşünmek zorundalar. Yöneticilerin futbolcular ile görüşeceğini biliyorum.” dedi.
B  C  D planlarımız var

Kötü senaryolara hazır olduğunu belirten Demirbakan,   “Devre arasında ayrılan oyuncu olursa saygı duyarım. En kötü senaryolara her zaman hazırlıklıyım. Benim B,C,D,E planlarımızın hepsi hazır. Yönetim bir sinerji sağladı. Bir birlik beraberlik havası oluştu. Neden 7-8 maç üst üste kazanmayalım. Ayaklarımızın yere sağlam basması lazım. Önümüzde üç tane zorlu maç var. İkinci yarı çok daha zorlu olacak. Rakiplerimiz güçlenecek. Bizim mevcut kadroyu elde tutmamız gerekiyor ki rakiplerimizle mücadele konusunda daha rahat olalım…”

“Sevinci abartmayalım”

Eskişehirspor camiasına uyarılarda bulunan Demirbaka,  “Eskişehirspor yalnızca bir maç kazanmıştır. Bizim daha çok eksiğimiz var. Bu günlük başarılara sevinip abartmayalım. Abartılı sevinç gösterileri yapmak doğru değil. Büyük adamlar küçük şeylere sevinmezler. Ekrem Kılıçarslan iyi oynadı. Ümraniyespor çok gol kaçırdı da biz öyle 3 puan aldık. 7-8 galibiyet aldıktan sonra istediğiniz gibi sevinin.” dedi.

Demirbakan, futbolculara hak etmediği paraların ödendiğini belirterek, 50 lira etmeyecek futbolcuya 500 lira veriliyor. Bu durumda hiçbir kulübün bütçesinin sağlam kalmsının mümkün olamayacağını sözlerine ekledi.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.