CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel Kazım Kurt’u ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Adıgüzel ve Başkan Kurt bir süre ülke siyaseti ve Eskişehir üzerine sohbet etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel Kazım Kurt’u ziyaret etti
11 Aralık 2019 Çarşamba 15:18

Eskişehir’in ve Odunpazarı’nın Türkiye’nin örnek kentlerinin başında geldiğini belirten Adıgüzel, Odunpazarı’nda yaptığı çalışmalar için Başkan Kurt’u tebrik etti. Odunpazarı Belediyesi’nin diğer belediyelere örnek olan projelere imza attığını dile getiren Adıgüzel, özellikle de halkçı, şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışı ile dikkat çektiğini kaydetti. Onursal Adıgüzel’e nazik ziyareti için teşekkür eden Başkan Kazım Kurt, Odunpazarı ve Eskişehir halkı için her zaman en iyisini yapmak istediklerini ifade etti. Başkan Kurt, Odunpazarı’nda örnek projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.