MÜCADELE EDEREK YENİLİN

Bandırmaspor galibiyeti ardından Samsunspor karşısında 6-1’lik mağlubiyet alan Eskişehirspor bu İstanbulspor karşısında da farklı bir mağlubiyet ile sahadan ayrıldı. Rakibine 3-0 yenilen Kırmızı Şimşekler son iki haftada kalesinde 9 gol gördü.

MÜCADELE EDEREK YENİLİN
28 Şubat 2021 Pazar 17:59

Cengiz Seçsev’in gelmesi ardından sahada biraz daha derli toplu bir görüntü çizen Eskişehirspor’un genç futbolcuları son iki haftada yeniden eski görüntülerine döndü. Alınan farklı mağlubiyetler can yaksa da, asıl sorun Eskişehirspor’un mevcut kadrodan henüz bir takım yaratamaması. Bir önceki maçta Samsunspor’a 6-1 yenilen Kırmızı Şimşekler bu hafta rakip İstanbulsopor’a 3-0 gibi farklı bir skor ile boyun eğdi. Son iki haftada sergilenen kötü performans gelecek sezon için tehlike çanlarını çalıyor. Mevcut kadro değişen 3 teknik adama rağmen henüz bir takım olma görüntüsünden çok uzak. Bu görüntü gelecek sezon bir alt ligde mücadele edecek olan Eskişehirspor’un genç futbolcularına umut olarak bakmasına engel oluyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.