MHP’den, partililere kombine çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), partililerin kombinelerle takıma destek olmasını istedi. MHP, 16 Ağustos Çarşamba günü saat 14:00’de eski Atatürk Stadyumu önündeki bilet gişelerinden toplu kombine satın alacak.

MHP’den, partililere kombine çağrısı
12 Ağustos 2017 Cumartesi 15:41

MHP, Eskişehirspor’a destek olmak amacıyla ‘Ülküdaşım Kombineni Al! Eskişehirspor’una Sahip Çık!’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya ile ilgili MHP’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  “Şehrimizin ortak paydası, gözdesi olan Eskişehirspor’umuz maddi sıkıntılar, transfer yasakları ile boğuşmakta gün be gün kan kaybetmektedir. Başka takım tribünleri tarafından kıskanılarak izlenen, bandosuyla, coşkusuyla, doğduğu şehrin takımına tutkulu ‘büyük Eskişehirspor taraftarı’ haydi sende kombineni al.  ‘26.000 Kombine’ sloganı ile başlayan kombine satışı 25 Temmuz’dan bu tarihe kadar istenilen sayının çok altında kalması üzüntüsündeyiz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl ve İlçe Teşkilatları olarak başta ülkücü camiamızı sonra bütün Eskişehir halkını bu kampanyaya davet ediyoruz.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.