Çakırözer’den ‘Adalet Kurultayı’na çağrı

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Adalet Yürüyüşü ve Maltepe’deki Adalet Mitingi’nde öne çıkan hak, hukuk ve adalet taleplerini Eskişehirlilerle paylaşıyor.

Çakırözer’den ‘Adalet Kurultayı’na çağrı
12 Ağustos 2017 Cumartesi 15:50

Parlamentonun tatil edilmesinin ardından şehrin farklı mahallelerinde yurttaşlarla bir araya gelen Çakırözer, Adalet Yürüyüşü ve Maltepe’deki Adalet Mitingi’nde öne çıkan hak, hukuk ve adalet taleplerini Eskişehirlilerle paylaşıyor. Önceki gün Çukurhisar Mahallesi’ni ziyaret eden Çakırözer, kahvehanelerde mahalle sakinlerinin sıkıntı ve taleplerini dinledi, Ağustos ayı sonunda yapılacak Adalet Kurultayı’na çağrıda bulundu.

ADALET BİLDİRİSİNİ ANLATTI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde düzenlenen Adalet Yürüyüşü ve Maltepe’deki Adalet Mitingi’ne ilişkin Çukurhisarlıların görüş ve beklentilerini dinleyen Çakırözer, Türkiye’nin temel sorunlarının çözümü için Kılıçdaroğlu tarafından yapılan Adalet Çağrısı’nı da yurttaşlarla paylaştı.  Çakırözer, “Herkes için adalet talebiyle Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde 25 gün boyunca Ankara’dan İstanbul’a yürüdük. Şimdi de mahalle mahalle, köy köy gezerek hak, hukuk, adalet arayışımızı yurttaşlarımızla paylaşıyoruz. Bizler hem siyasette hem de toplumsal yaşamda Adalet Yürüyüşü’müzdeki gibi kardeşlik, birlik ve beraberliğin hakim olmasını diliyoruz. Ekonomiden yargıya, eğitimden sağlığa ‘Türkiye’de yanlış giden işleri nasıl düzeltiriz’i, ‘ülkemizi nasıl daha ileriye götürebiliriz’i konuşmak, tartışmak istiyoruz. Barış isteyen, demokrasi isteyen, eşitlik ve özgürlük  isteyen bir Türkiye istiyoruz ” dedi.

SESİMİZİ KESEMEYECEKLER
Çakırözer, Meclis’in son haftası oylanarak Meclis’ten geçen İçtüzük değişikliğini de yurttaşlarla paylaştı.  Meclis’ten geçen İçtüzük değişikliğiyle halkın sesi olan muhalefetin kesilmek istendiğini söyleyen Çakırözer, “Halkın sorunlarının dile getirilmesi ve çözüm yollarının sağlanması için yılmadan, yorulmadan mücadelemize devam edeceğiz. Halkın sesini kısamayacaklar” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.