Kurtuluşspor alt yapısında turnuva heyecanı

Kurtuluş spor alt yapısı 5 ayrı yaş gurubunda 20-22 Ocak tarihinde turnuvaya katılacak.

Kurtuluşspor alt yapısında turnuva heyecanı
22 Ocak 2018 Pazartesi 10:02

Kurtuluşspor alt yapısı Ülke geneliyle yurt dışından gelen amatör ve profesyonel kulüplerin katıldığı Limak Cup 2 turnuvasına davet edildi.

Hafta sonu gidilecek turnuva için hazırlıklar devam ediliyor. Altyapı yöneticisi Ufuk Terken konu ile ilgili olarak “2017 yılında 2 yaş kategorisinde Eskişehir de resmi maçlarda ilk 3 takım arasına girmiştik.  Lig ortasında Konya’da yapılan kampta Altay alt yapısı ve yerel kulüplerle yaptığımız hazırlık maçlarında elit grupların göstermiş olduğu dikkat çeken başarı sayesinde bu turnuvaya davet ediliyoruz. Turnuvaya 60 kişilik bir kadro ile kulübün tamamen kendi imkanlarıyla katılacağız. En büyük amacımız yetenekli çocuklarımızın eksiklerini görmek ve gidermek” dedi.

Haber: Varol Alkılıçgil

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.