Filistin Heyeti Sarar'da

Filistin Tarım Bakanı Velid Assaf ve Büyükelçi Dr. Faed Mustafa Tarık Sarar'ı ziyaret etti

Filistin Heyeti Sarar'da
22 Ocak 2018 Pazartesi 10:06

Bir dizi programlar için ilimizde bulunan Filistin Tarım Bakanı Velid Assaf ve Büyükelçi Dr. Faed Mustafa Tarık, organize sanayi bölgesinde bulanan Sarar fabrikalarını ziyaret ederek sezon ürünlerinden alışveriş yaptı.

Sarar Şirketler Grubu Protokol Müdürü Alaattin Çoban tarafından karşılanan heyet, kendilerini şirketimizde görmekten çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Filistinli Bakan yaptığı açıklamada, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, başbakan ve bakanların Türkiye’ye geldiğinde özellikle Sarar’ı tercih ettiklerini, bu markayı iyi bildiğini Eskişehir’e gelince de Sarar’ı yerinde görmek istediğini belirtti.

Böyle büyük bir şirketin bir çok ülkede var olması, Filistin’de de Ramallah şehrinde mağazasının bulunması şahsım ve ülkem adına mutluluk vericidir dedi ve başarılar diledi. Bakan ve Büyükelçi, Çoban’a geleneksel olarak kullandıkları puşi hediye ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.