KONGRE 1 HAFTA ERTELENDİ

Eskişehirspor Olağanüstü Genel Kurul'u 1 hafta ertelendi.

KONGRE 1 HAFTA ERTELENDİ
29 Kasım 2017 Çarşamba 19:55

Eskişehirspor eski yöneticilerinden Ali Eldem, "15 dakikalık arada bir görüşme oldu. Herkesin isteği bir noktada toplanıyor. Sinan başkanı başkan olarak görmeyi arzu ettiklerini belirttiler. Sinan başkan bu teklifi kabul edemeyeceğini söyledi. Bu genel kurulu bir hafta sonraya erteleme bizi rica ediyorum."dedi.

Divan Kurulu, 1 hafta ertelemeyi oylamaya sundu. Burada bazı delegeler ertelemeye itiraz etti. Genel Kurul'da yapılan oylama sonucu kongrenin ertelenmesi kabul edilmedi.

Bunun üzerine kongre salonunda tartışma çıktı. Delegeler, futbolcuların bu toplantıdan çıkacak sonucu beklediğini ve kulübün 1 hafta zaman kaybedeceğini dile getirdi.

Divan Kurulu da, kongrenin ertelenmemesi halinde yönetimin yeniden çıkmaza gireceğini iddia etti.

Daha sonra kürsüye çıkan Halil Ünal,"Eskişehirspor'un benim bahsettiğim noktadaki herkesin birlik ve beraberlik içinde olacğaı yeni bir oluşumun Sinan Başkan üzerinden devam etmesi gerektiği yönünde bir görüş birliğine vardık. Sinan Özeçoğlu kesinlikle kabul etmiyor ancak 1 hafta içinde gönlünü almak ve Eskişehirspor'un rutin işlerini aksatmamak için 1 hafta ek süre talep ediyoruz" dedi.

Daha sonra Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu kürsüye çıkarak 1 hafta süre istedi. Özeçoğlu, "Biz büyük bir camiayız. İçeride başkanlarımızla birlikte 15 dakika görüşme yaptık. Herkes ne kadar Eskişehirsporluysa biz de o kadar Eskişehirsporluyuz. Hadi 10 dakikada liste yapın gelinle bu iş olmaz. Ben yeni oluşacak yönetime söz veriyorum. Kim çıkıyorsa ona destek vereceğim." ifadelerini kullandı.

Ünal ve Özeçoğlu'nun açıklamlarına bazı delegeler tepki gösterdi.

Mevcut Başkan Sinan Özeçoğlu ve eski başkanlar Halil Ünal, Aydın Begiter, Mesut Hoşcan,Ali Eldem, Ali Çelikoğlu ve Nebi Hatipoğlu kürsüye çıkarak birlik mesajı verdi. Başkanlar yarın için bir toplantı kararı aldı.  Ayrıca, bütün başkanların Samsunspor deplasmanına gideceklerini açıkladı.

Daha sonra Genel Kurul'da oylama yeniden yapıldı. Kongrenin 1 hafta ertelenmesine oyçokluğu ile kabul edildi.

Kongre, 6 Aralık 2017 saat 17.30'a ertelendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.