KIRMIZI ŞİMŞEKLER SEZONU AÇTI

Eskişehirspor 2017-2018 sezonu için top başı yaptı.

KIRMIZI ŞİMŞEKLER SEZONU AÇTI
09 Temmuz 2017 Pazar 20:05

Süper Lig biletini Play Off finalinde elinden kaçıran ve ardından yaşadığı başkan ve yönetim kurulu boşluğu ile maddi sıkıntıda olan Eskişehirspor'da futbolcular top başı yaptı.

Eskişehirspor Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bir araya gelen oyuncular birbirleriyle hasret giderdi. Daha sonra siyah kırmızı formalarla sahaya çıkan kırmızı şimşekler kol kola basın mensuplarına poz verdi.

Yaklaşık 80 dakika süren, düz koşu ve rejenerasyon ile geçilen çalışmaya; Kayacan Erdoğan, Gökhan Siverek, Ekrem Kılıçarslan, Alican Candemir, Mehmet Özcan, Erkan Zengin, Dorukhan Toköz, Hasan Hüseyin Acar, Mehmet Feyzi Yıldırım, Furgan Polat, Enescan Akgün, Andaç Güleryüz, Hasan Ayaroğlu, Semih Güler, İbrahim Halil Öner, Hıfsullah İsmail Erdoğan, Aldulgani Demir, Alperen Kocabaş, Bedirhan Altunbaş, Buğra Mustafa Özkan, Fıratcan Üzüm, Cezmi Acet, İsmail Oykun, Mevlüt Çelik, Mustafa Kadir Ergin, Sebahattin Gizlen, Talha Erdoğan, Hasan Kısacık, Batuhan Akyol, Mirhan Avcı, Ahmet Zeki Barlas, Batuhan Korkmaz, Bilal Aziz Özer, Uğur İnceman, Gökhan Köseoğlu, Kaan Kaydırak, Hasan İlkay Özcan, Hasan Ulaş Uygur, Batuhan Kökdere ve Cemali Serter katıldı.

İzinli olan Hürriyet Gücer, Aykut Aygün ve Batuhan Ayyıldız ile yurtdışında olan Bruno Mezenga, Jerry Akaminko, Michel Felix ve Kaan Gül çalışmalarda yer almadılar.

Eskişehirspor Kaptanı Erkan Zengin, yeni sezonda herşeyin daha güzel olacağını belirtti. Zengin, "Ben her şey için hazırım. Takımımız da hazır. Yeni yönetim ile, Türkiye'nin her yerine gelmeye ve yeni futbolcularımızı kazandırmaya hazırım." ifadelerini kullandı.

Takımdan ayrılacağı söylentileri ortalarda dolaşan Hasan Hüseyin Acar da iddiaları yalanladı. Acar,  Divan Kurulu Başkanı Aydın Begiter'e, " Benim hiçbir şeyden haberim yok. Sonuna kadar Eskişehirspor'un hizmetindeyim." dedi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.