HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIM KURACAĞIZ

Eskişehirspor Sportif Direktörü Ayhan Taşçı, ilk antrenman öncesinde bir basın açıklaması yaptı.

HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIM KURACAĞIZ
10 Temmuz 2017 Pazartesi 10:23


 
Taşçı, "Öncelikle yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Şuan itibariyle bir yönetimimiz yok. Divan Kurulu üyelerimizin öncülüğünde çalışmalarımıza bugün başlıyoruz. Perşembe günü bir kongre yapılacak. Umarım mazimize yakışacak, bu zor günleri geride bırakacak bir yönetim kurulu oluşacak. Eskişehirspor hangi ligde olursa olsun tek hedefi vardır. O hedefte şampiyonluktur. Taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Bizlere bu zor günlerde daha çok sahip çıkmaya çalışıyorlar. Perşembe günü oluşacak yeni yönetim gelene kadar futbolcuları hazır tutmaya çalışacağız.

Perşembe günü ligimizin fikstürünün belli olacağı kura çekimi var. Oraya da katılacağım. İnşallah hayırlı bir kura çekeriz. Şu bilinsin ki Eskişehirspor'un her zaman bir hedefi vardır. Eskişehirspor şuan mevcut kadrosu ile sahadadır. 41 oyuncu ile antrenmanlara başladık. 6 isim daha idmanlara katılacak. Kiralıktan dönen oyuncularımız var, geçen sezondan devam eden isimler var. Alt yapımızdan çağırdığımız oyuncular var. Hepsini tek tek izleyeceğiz ve çalıştıracağız. Sezonu biraz geç açmış oluruz ama ne olursa olsun biz hedefleri olan bir takım kuracağız.

Yeni sezon formalarımızı da tanıttık. Formaları oyuncularımız seçtiler. Sadece formalar değil, antrenman kıyafetlerini de onlar seçti. Maksat onların gönlü olsun dedik." ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.