KIRMIZI ŞİMŞEKLER ALTINORDU’YU AĞIRLIYOR

Boluspor maçı ile birlikte sergilediği performans ile göz dolduran Eskişehirspor son 4 haftadaki başarılı performansını Altınordu karşısında da sergilemeyi amaçlıyor. Her maçın bir diğerinden daha önemli olduğu süreçte Kırmızı Şimşekler’in Altınordu karşısında alacağı bir galibiyet camiayı iyiden iyiye havaya sokacak.

KIRMIZI ŞİMŞEKLER ALTINORDU’YU AĞIRLIYOR
08 Şubat 2020 Cumartesi 11:53

Bugün saat 16.30’da Altınordu’yu konuk edecek olan Eskişehirspor zorlu karşılaşmadan 3 puan çıkararak hedef yolunda kayıp vermek istemiyor. Rakip Altınordu son 7 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi. Öte yandan Kırmızı Şimşekler de son 4 karşılaşmada aynı başarıyı sergilerken, güçlü rakipleri karşısında aldığı galibiyetler ile dikkat çekti.. Kendi saha ve seyircisi karşısında Altınordu’yu ile karşılaşacak olan Eskişehirspor’un bir diğer avantajı ise taraftarı olacak. Takımlarının ortaya koyduğu mücadeleden bir hayli memnun kalan Eskişehirspor taraftarları zorlu süreçte takımlarını fazlasıyla sahipleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.