Kimse umutsuz olmasın

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Play Offlardan mutlaka şampiyon olarak çıkacaklarını belirterek, “Şartlar ne olursa olsun Allah’ın izniyle hak ettiğimiz Süper Lig’e çıkıyoruz. Hiç kimse merak etmesin başladığımız işi bitireceğiz.”dedi.

Kimse umutsuz olmasın
18 Mayıs 2017 Perşembe 12:20

Kendi seyircisi önünde ligde kalma mücadelesi veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 kalan Eskişehirspor, Süper Lig’e direk katılma hakkını Malatya ve Sivasspor’a kaptırdı.

Ligin son haftasında oynanacak olan maçların belirleyeceği Play Offlarda rakiplerine karşı mücadele edecek olan takımda moraller yavaş yavaş yerine gelmeye başladı.

Anadolu Gazetesi’ne konuşan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Süper Lig’e mutlaka çıkacaklarını söyledi. Ünal, “Kimse umutsuz olmasın. İlk ikiden çıkamayınca biraz moralimiz bozuldu ama hemen toparlandık. Şartlar ne olursa olsun Allah’ın izniyle hak ettiğimiz Süper Lig’e çıkıyoruz. Hiç kimse merak etmesin başladığımız işi bitireceğiz.” ifadelerini kullandı.  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.