'Oyun Başlasın' etkinlikleri devam ediyor

Eskişehir'de 2'ncisi düzenlenen 'Oyun Başlasın' etkinlikleri Atatürk Stadyumu'nda devam ediyor.

'Oyun Başlasın' etkinlikleri devam ediyor
18 Mayıs 2017 Perşembe 12:35

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen 'Oyun Başlasın' etkinliklerinde çocuklar hem yarışıyor, hem de gönüllerince eğleniyor.

Eskişehir'den 154 ilkokulun katıldığı etkinliklere çocuklar yoğun ilgi gösterirken aileleri de onları yalnız bırakmayarak tribünlerden destekledi. "Çocuklarımızı internet başından ayırıp sahalara, etkinliklere ulaştırmak istiyoruz" diyen Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şen, "Bugün geleneksel Oyun Başlasın etkinlikleri sebebiyle buradayız. Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirmiş olup geçen sene 39 bin öğrencimizi yarıştırdık. Bu sene 8 oyunumuz var. Bunlar mendille su taşıma, fasulye torbalarıyla isabetli atış, olimpiyat halkalarıyla isabetli atış, kanguru, sos, geleneksel olarak oynadığımız yağ satarım bal satarım ve mendil kapmaca oyunları. Buradaki amacımız olumlu tutum ve davranışları geliştirmek. Mahalle arkadaşlığı kavramını unuttuk. Hedefimiz tekrar mahalle arkadaşlığını canlandırıp çocuklarımızı internet başından ayırıp sahalara, etkinliklere ulaştırmak. Ülkemizin sportif alt yapısını oluşturmak için yetenekli çocuklarımızı ayırt ediyoruz. Oyunlar pazartesi günü başladı. 24 Mayıs Çarşamba günü eski statta bin 500 öğrenci ile oyunlarımızın son gösterilerini yapacağız" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.