Kano Türkiye Kupası Eskişehir’de sahibini bulacak

Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği Durgunsu Kano Türkiye Kupası Eskişehir’de sahibini bulacak.

Kano Türkiye Kupası Eskişehir’de sahibini bulacak
27 Haziran 2019 Perşembe 12:00

Türkiye Kano Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği Durgunsu Kano Türkiye Kupası 1-2-3 Temmuz tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştirilecek. 29 kulüpten yaklaşık 300 sporcunun katılacağı yarışlara Şanlıurfa, Van, Rize, Kahramanmaraş, Muğla, Adana gibi şehirlerden sporcular katılacak.

Durgunsu Kano Türkiye Kupası’nı kazanabilmek için mücadele edecek sporcular,  geçmiş yıllarda da Eskişehir parkurunda yarıştıklarını ve Büyükşehir Belediyesi’nin Sarısungur Göleti’nin kano yarışları için çok uygun bir parkur olduğunu ifade ettiler. Yarış programı kapsamında 1 Temmuz’da 1000 metre, 2 Temmuz’da 500 metre, 3 Temmuz’da ise 200 metre yarışları gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.