ESKİŞEHİR'DE MUHTARLIK BİNASINI YAKTILAR

Eskişehir’in Tepebaşı İlçesindeki Mamure Muhtarlık binası kimliği belirsiz kişi ve kişilerce yakıldı.  Ateşe verilen muhtarlık binasında maddi hasar oluşurken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

ESKİŞEHİR'DE MUHTARLIK BİNASINI YAKTILAR
27 Haziran 2019 Perşembe 11:57

Mamure Mahalle Muhtarlığı binası sabah saatlerine doğru kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakıldı. Ateşe verilen muhtarlık binasındaki yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verirken yangın sonrası muhtarlık binasının bir bölümü zarar gördü.  

Mamure Mahallesi Muhtarı İnci Ülüğ, “Sabaha karşı oldu. Konteynırın dışı yandı. Cam patladı. Allah’tan yangın içeri sızmadı. Yoksa maddi kaybımız çok büyük olurdu. Kimin ya da kimlerin  yaptığını gören, bilen yok. Sarhoşlar yapmış olabilir. Yandaki çöpü alıp, yakmışlar. Polis ekipleri gerekli incelemeyi yaptı” dedi.

Polis ekipleri muhtarlık binasında inceleme yaparak, şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halit türkyaman - 5 yıl önce
Mamure mahallemizde kîmlîgî belîrsiz kîşîler ve parkımız da îçkî îçîp masalara zarar verîyorlar gürültü yapıyorlar emniyet yetkililerinin bizzat hassasiyet göstermelerini önemle rica ederim