İZZET ERDOĞAN: İSİM SPONSORLUĞU ETİ’YE YAKIŞIR

Son iki haftada aldığı mağlubiyet ile taraftarını hayal kırıklığına uğratan Eskişehirspor’da Sportif Direktör İzzet Erdoğan futbol anlamında sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirtirken “Bu süreci atlatmaya çalışıyoruz” dedi.

İZZET ERDOĞAN: İSİM SPONSORLUĞU ETİ’YE YAKIŞIR
08 Mart 2018 Perşembe 16:37

Esgündem26.com: Yönetim kurulunun sözlerini yerine getirmek için ciddi bir mücadele verdiğini belirten Erdoğan, “Yönetim kurulumuz kulübü kurumsal anlamda bir yere taşımak için ciddi mücadele veriyor. Son iki haftada yaşadığımız mağlubiyetler elbette sıkıntılı bir süreçte olduğumuzu gösteriyoruz. Ancak futbolcu kardeşlerimiz bu sıkıntılı süreci aşmak zorunda” dedi.

BU LİGDE HERŞEY OLABİLİR

Art arda maç kazanılabilir ya da art arda mağlubiyetler alınabilir diye konuşan Erdoğan, “Bu lig böyle bir lig kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Biz hedef ortaya koyarken matematiğe bakmak zorundayız. Matematiğin bizi taşıyabileceği en üst seviyeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

BAKANLIK İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Yeni stat için bakanlık ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Erdoğan, “ETİ ile sponsorluk anlaşması yapacağız. İsim hakkı zaten ETİ’ye yakışır fiyat ve diğer hususlar konusunda imza aşamasına gelindiğinde başkanımız gerekli açıklamaları zaten yapacaktır. Kulübümüzün isim sponsorluğundan elde edilecek kaynağa ihtiyacı var” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.