HÜRRİYET ESKİŞEHİRSPOR İÇİN ANTRENMANDA

Eskişehirspor’un tecrübeli yıldızı Hürriyet Gücer, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla yeni sezonda Eskişehirspor’da olacağını sinyalini verdi. 31 Mayıs’ta sözleşmesi sona ermesine rağmen başka bir kulüple anlaşma yapmayan Hürriyet, tüm takım tatilde olmasına rağmen antrenman fotoğrafı paylaştı.

HÜRRİYET ESKİŞEHİRSPOR İÇİN ANTRENMANDA
05 Temmuz 2017 Çarşamba 12:58


Eskişehirspor’da 31 Mayıs 2017 tarihi itibari ile sözleşmesi sona eren, Play-Off nedeni ile TFF tarafından sözleşme süresi uzatılan 10 futbolcu, Eskişehirspor ile yollarını ayırdı. Bu futbolcuların içinde olan ve herhangi bir kulüple masaya oturmayan tecrübeli oyuncu Hürriyet Gücer yeni sezonda da Eskişehirspor’da olacağının sinyalini verdi.

Tüm takım tatiline devam ederken Hürriyet sosyal medyada antrenman fotoğrafı paylaşarak, ‘Antrenmana devam EsEs’ ifadelerini kullandı.

Hürriyet’in bu paylaşımı taraftarlar tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sırrı önal - 7 yıl önce
11 tane Hūrriyet olsa EsEs i maçlara 11 tane hūrriyetle çıkartırım.