JOSH DUNCAN AYRILIK AŞAMASINDA

Nesine.com Eskişehir Basket’in Amerikalı oyuncusu Josh Duncan Siyah Kırmızılı kulüple yollarını ayırıyor. Deneyimli oyuncunun kariyerini Türkiye’de başka bir kulüpte devam edeceği belirtildi.

JOSH DUNCAN AYRILIK AŞAMASINDA
05 Temmuz 2017 Çarşamba 13:02

2016-17 basketbol sezonunda Nesine.com Eskişehir Basket’e transfer olan Josh Duncan önümüzdeki sezon Eskişehir Basket’te olmayabilir. Amerikalı oyuncu 1 yıllık sözleşmesinin ardından kulüpten ayrılmıştı. Yapılan görüşmelerde oyuncunun Eskişehir Basket’te kariyerine devam etmek istemediği öğrenildi. Duncan’ın Türkiye’de hem Süper Lig ekipleri hem de TBL ekiplerinden teklif aldığı belirtildi.

Katkı sağlamıştı

Amerikalı oyuncu Josh Duncan kazanılan şampiyonlukta büyük rol oynadı. Siyah Kırmızılı formayla 34 maça çıkan Amerikalı pivot toplam 620 sayı atarak 18.2 sayı ortalaması tutturdu. Takımın ribaunt kralı olmayı başaran Duncan 212 savunma, 82 hücum ribaundu olmak üzere toplam 284 ribaunt aldı. 61 asist yapan 31 yaşındaki oyuncu toplam 18 blokla oynayarak adından sıkça söz ettirmişti.
 
Marshall ailesiyle tatilde

Nesine.com Eskişehir Basket’in Amerikalı oyuncusu Sean Marshall ailesiyle birlikte ülkesi Amerika’da tatil yapıyor. Amerika eyaleti Arkansas’ta bir çeşit kutlamalara katılan Marshall ayrıca yeni sezon hazırlıklarını da ülkesinde sürdürüyor. Deneyimli oyuncu önümüzdeki sezonda Nesine.com Eskişehir Basket formasıyla mücadele edecek.
 
Bracey Wright Büyükçekmece’de

Basketbol Süper Lig ekiplerinden Demir İnşaat Büyükçekmece transfer harekatını sürdürüyor. Demir İnşaat Büyükçekmece, Acıbadem Üniversitesi'nden Bracey Wright'ı (1984, 1.91) kadrosuna kattı. NCAA kariyerini 2005'te Indiana Üniversitesi'nde tamamlayan Amerikalı oyuncu özellikle son sezonunda göz kamaştırıcı başarılara imza attı. 18,3 sayı ortalaması ile Big 10 Konferansının en skorer ismi olmayı başarırken aynı zamanda okul tarihinin en skorer 15. oyuncusu oldu.  2005-2007 arasında iki sezon boyunca Timberwolves ile NBA şansını denedi.
 
Trabzon Ataman’ı istiyor

Basketbol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Galatasaray’dan ayrılan Ergin Ataman'a teklif yaptı. Ataman'a iyi bir rakam önerildiği ancak anlaşma olmadığı iddia edildi. Ergin Ataman'ın gelecek sezon çalışmayı düşünmediği ve sosyal sorumluluklar üzerine farklı bir proje üzerinde yoğunlaştığı biliniyor.
 
Pınar Karşıya Berk’i açıkladı

Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Doğuş'tan Berk Uğurlu’nun transferini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada “Pınar Karşıyakamız, geçtiğimiz sezon  Fenerbahçe forması giyen Berk Uğurlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Pınar Karşıyaka ailesi olarak Berk Uğurlu’ya hoş geldin diyor, yeşil-kırmızılı forma ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz” denildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.