Henüz yolun başındayken!..

Eskişehirspor Teknik Direktörü Cem Karaca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile taraftara seslendi. Karaca, "Sizden ricam bu takımın başındaki kişi ve tüm sorumluluğun sahibi olarak; şuan henüz yolun başında olan gençlerimizi bu yoldan koparmayalım" dedi.

Henüz yolun başındayken!..
27 Eylül 2021 Pazartesi 13:08

Bartu Göçmen'e maç sonucu destek olurken fotoğrafını da paylaşan Karaca, "Büyük Eskişehirspor taraftarı, "Biz olacağız" diyerek çıktığımız bu sezonda nasıl sevinirken tebriklerinizi kabul ettiysek, eleştirileriniz de bugün başımızın üstünde. Birbirinden genç, birbirinden iyi niyetli çocuklarımızla, işlerinden ailelerinden vakit ayırıp bizi her şeyin önüne koyan yönetimimizle hedefimiz için yürümeye devam ediyoruz. Sizden ricam bu takımın başındaki kişi ve tüm sorumluluğun sahibi olarak; şuan henüz yolun başında olan gençlerimizi bu yoldan koparmayalım. Biz günün sonunda mutlu olacaksak hep birlikte gösterdiğimiz sabır ve azimle bunu başaracağız. Böyle bir hezimeti yeniden yaşatmamak için var gücümüzle çalışacağız. Gösterdiğiniz müthiş destek için yeniden tüm kalbimle teşekkür ederim" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.