Genç Şimşekler'den müthiş geri dönüş

Akademi Gelişim Elit Liglerinde mücadele eden Eskişehirspor U17 ve U19 takımları Çaykur Rize karşısında çifte zafer yaşadı…

Genç Şimşekler'den müthiş geri dönüş
04 Aralık 2017 Pazartesi 13:31

Şeker Stadı’nda oynanan ilk maçta Eskişehirspor U17 takımı sahaya çıktı. Konuk Çaykur Rize üst üste bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapatsa da ikinci yarıda müthiş bir dönüş hikayesi vardı.

Mücadeleyi bırakmayan Eskişehirpsor U17 takımımız 52’de Hakkı’nın penaltı golüyle umutlandı, 55’te Onur ile galibiyete inandı. Nitekim 83’te bir kez daha sahneye çıkan Onur 3 puanı getiren golü attı(3-2).

İkinci Yarıda Vurduk

Bu mücadelenin hemen ardından sahada bu kez Eskişehirspor U19 takımı vardı. İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen mücadelenin ikinci yarısında Çaykur Rize karşısında şahlanan Genç Şimşekler 50’de Hasan, 90+2’de ise Kaan’ın klas golüyle 2-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haber ve Fotoğraflar: Varol Alkılıçgil

 


Etiketler; #Eskişejirspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.